NUORISOTEATTERI

Fiskarsin nuorisoteatteri on Teatterivalimon nuorisoteatteriryhmä, joka perustettiin marraskuussa 2015. Nuorisoteatteria luotsaa teatteri-ilmaisun ohjaaja Anna Luhtasela.

2017 kevään produktiona tuotetaan musiikkivideo yhteistyössä toisen paikallisen kulttuuriyhdistyksen Plattformin kanssa.  Nuoret luovat ja suunnittelevat itse videon sisällöt ja lopullinen teos toteutetaan yhdessä paikallisten ammattilaisten kanssa.

Ryhmässä toimii noin kymmenkunta innokasta, luovaa ja taitavaa nuorta, jotka suhtautuvat teatterin tekemiseen ammattimaisesti ja toimivat hyvänä esimerkkinä Teatterivalimon muille tekijöille. Ryhmä ryhtyi työhön heti täydellä vauhdilla ja suurilla tavoitteilla. Ensimmäinen näytelmä Julian Garnerin ”Pappi, susi ja maailmanloppu” sai ensi-iltansa keväällä 2016. Nuorisoteatteri osallistui näytelmällä Nuori kulttuuri -säätiön järjestämään nuorten teatterikatselmus Teateriksen paikalliskatselmukseen Lohjalla huhtikuussa 2016.

Nuorisoteatterin tavoitteena on tarjota paikallisille nuorille monenlaista tekemistä teatterin maailmassa. Nuorisoteatterin toiminta perustuu vastavuoroisuuteen ja aktiiviseen yhdessä tekemiseen. Toiminta on kaksikielistä (suomi-ruotsi) ja suunnattu raaseporilaisille 13-20-vuotiaille nuorille. Nuorisoteatterin pyrkimyksenä on madaltaa yhdessä tekemisen kynnystä kieliryhmien välillä. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan nuorisoteatterin toimintaan. Jos kiinnostuit, ota yhteys ohjaaja Anna Luhtaselaan.

Liity Nuorisoteatteriin

Osallistumaan pääsee maksamalla yhdistyksen nuorisojäsenmaksun 15€/vuosi.
Maksamalla jäsenmaksun vahvistat jäsenyytesi vuodelle 2017.

Saaja:
Fiskarsin kyläteatteriyhdistys ry
Tilinumero:
FI86 7997 7997 3250 92
Viesti:
Nimesi ja sähköpostiosoitteesi